Friday , February 3 2023

O familie din Moara încearcă cu disperare să-și salveze fetița bolnavă de cancer

Micuța în vârstă de cinci ani a fost înfiată de familia Bejenar după ce a fost abandonată de mama naturală. Oamenii au vrut să-i ofere o viață fără lipsuri și griji, iar acum luptă să găsească tratamentul care să o țină în viață

O familie din comuna suceveană Moara a înfiat, în urmă cu câțiva ani, o fetiță, pe care au iubit-o nespus din prima zi, iar astăzi încearcă cu disperare să o țină în viață, după ce micuța a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Andreea Bejenar este în prezent acasă, în satul Moara, după ce a fost internată la Spitalul Clinic de Copii ”Marie Curie” București. Părinții au contactat mai multe clinici din străinătate care ar putea să-i acorde un tratament salvator și așteaptă niște costuri estimative. Pentru că toate aceste intervenții sunt foarte costisitoare, familia a început o campanie de donare de fonduri, sperând în acest mod că își vor salva fetița. ”Andreea, un bulgăre de inocență, o dulceață de copil, ”fetița perfectă”, cum o descrie mama ei, a primit un diagnostic crunt și nedrept, formațiune tumorală retroperitoneală, posibil neuroblastom stadiul III-IV. Copilul pe care familia Bejenar l-a așteptat cu atâta iubire, pentru care s-au rugat, s-au luptat și au reușit să o ia lângă sufletul lor prin adopție, astăzi este nevoită să lupte pentru viața ei.

Haideți să o ajutăm! Andreea se apropie de cea de a cincea aniversare, pe care o plănuiește de la începutul anului. Nu putem lăsa boala să îi răpească copilăria, visele și zâmbetul.Micuța tocmai a ajuns acasă în Moara, în Suceava, după ce a fost internată la București, la Spitalul Marie Curie și așteaptă împreună cu familia noutăți de la spitalul care o va accepta pentru tratament, precum și o estimare a costurilor acestuia. Andreea- minunea care a adus iubire în viața părinților ei, poate fi susținută de fiecare dintre noi, orice donație contează și o duce mai aproape de însănătoșire. Noi îi putem dărui clipe de fericire, vacanțe, seri de Crăciun, apusuri și răsărituri, aniversări pline de emoție și prieteni adevărați.

Haideți să o ajutăm pe Andreea să se bucure de copilărie!!”, au transmis reprezentanții fundației umanitare ”Sânge pentru România”, care s-au implicat în campania demarată de familie.

Cei care doresc să o ajute pe micuța Andreea, o pot face donând în conturile deschise pe numele mamei Daniela-Mariana Bejenar RO51INGB0000999911849416 Banca: INGB CENTRALA SWIFT: INGBROBU, RO18BTRL03404203A59714XX Banca Transilvania, SWIFT BTRLROBU și RO79BTRLGBPCRT00A5971401, Banca Transilvania SWIFT BTRLROBU. (C. R.)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Camion cu remorcă, în valoare de 30.000 de euro, confiscat pentru că transporta 15 metri cubi de rumeguș fără acte

Zilnic, polițiștii suceveni  efectuează acțiuni cu efective sporite pentru prevenirea delictelor silvice și activităților ilicite …