Tuesday , July 23 2024

Noul BMW Seria 6 Cabriolet va fi lansat în România în luna martie 2011

BMW va lansa pe piaţa locală noul model Seria 6 în luna martie a anului viitor, după ce vehiculul va fi prezentat în premieră mondială la salonul auto de la Los Angeles, care se va desfăşura în perioada 19 – 28 noiembrie, potrivit unui comuniat al BMW România.
Oficialii BMW nu au comunicat încă preţul modelului exclusivist.
Noul Seria 6 Cabriolet va fi disponibil în două versiuni de motorizare pe benzină, care dezvoltă 320, respectiv 407 cai putere. În dotarea standard, cele două motoare beneficiază de transmisie automată cu opt trepte de viteză.
Vehiculul este echipat standard cu Drive Dynamic Control, un sistem care permite conducătorilor să opteze pentru propriile reglaje ale suspensiei, iar sistemul Adaptive Drive, disponibil ca opţiune, oferă amortizoare şi bare stabilizatoare controlate electronic.
Gama de sisteme opţionale de asistare a conducătorului include cameră de luat vederi pentru mersul înapoi, sistem de recunoaştere a pietonilor şi un sistem pentru parcarea lateral automată.
BMW Seria 6 Cabriolet, care măsoară în lungime 4,9 metri, dispune de un acoperiş din material textil, operat electric. Acoperişul este alcătuit din mai multe straturi speciale şi poate fi folosit pe tot parcursul anului.
Înmatriculările BMW în România au crescut în primele zece luni cu 18%, la 1.197 unităţi.

Vezi si

Șoldan: Proiectul de decolmatare a lacului de suprafață Solca și securizarea barajului, o investiție tărăgănată de 20 de ani, a intrat în linie dreaptă

  Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, a anunțat, luni seara, că proiectul …