Thursday , September 29 2022

Microbuz  în valoare de 20.000 euro căutat de autorităţile din Norvegia, depistat de poliţiştii de frontieră la Rădăuți

Joi, 14 aprilie,  în jurul orei 09.40, un echipaj al poliției de frontieră a identificat, pe raza municipiului Rădăuți,  un microbuz ce aparţinea unui cetăţean român. În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, s-a constatat că autovehiculul, fabricat în anul 2015, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile norvegiene din luna martie a acestui an.

La verificări, proprietarul microbuzului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se afla în atenţia autorităţilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de aproximativ 100.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea cercetărilor.

 

 

 

 

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …