Wednesday , May 12 2021

Masina furata din fata garii Itcani si abandonata dupa 200 de metri

~n noaptea de duminic\ spre luni, imediat dup\ miezul nop]ii,  lucr\torii Sec]iei de Poli]ie Burdujeni din cadrul Poli]iei municipiului Suceava, au fost sesiza]i prin 112 despre faptul c\ persoane necunoscute au furat un autoturism pe care l-au abandonat ulterior pe strada Aurel Vlaicu din apropierea g\rii I]cani, dup\ ce au acro[at [i avariat alte dou\ autoturisme parcate regulamentar în zona g\rii.
Din cercet\ri s-a stabilit c\ s=mb\t\ sear\, în jurul orei 18.30, Mariana A.  de 21 ani,  din localitate, [i-a parcat autoturismul în parcarea din spatele g\rii I]cani, dup\ care l-a asigurat prin încuierea portierelor [i s-a deplasat la domiciliu.
Autoturismul furat a fost g\sit la circa 200 de metri de locul unde a fost parcat ini]ial, fiind abandonat pe strada Aurel Vlaicu, pe contrasens. Sistemul de închidere al portierelor [i contactul nu prezint\ urme de for]are, iar partea v\t\mat\ reclam\ dispari]ia dublurii cheii de contact pe care a l\sat-o de circa o lun\ de zile în torpedo. Nu se reclam\ lipsa altor bunuri sau valori, iar în urma examin\rii exteriorului autovehiculului sustras, s-a constatat avarierea aripii, portierei [i ro]ii dreapta fa]\.
Autovehiculul furat, aflat în stare de func]ionare, a fost restituit p\r]ii v\t\mate, valoarea prejudiciului recuperat fiind de 4000 euro, iar Mariana A. se va constitui parte civil\ cu o sum\ pe care o va comunica ulterior, dup\ evaluarea pagubelor la o unitate service.
Cercet\rile sunt continuate sub aspectul comiterii infrac]iunii de furt calificat, în vederea identific\rii autorilor. (O.S.)

Vezi si

Incendiul de la adăpostul de animale din Bosanci, în care au pierit 26 de viței și 6 vaci, a pornit de la o țigară aruncată în paie de un băietan de 16 ani

Marți, 11 mai, la ora 16.09, polițiștii din Ipoteşti a fost sesizată prin SNUAU 112 …