Tuesday , May 11 2021

Masina de Politie in misiune, implicata intr-un accident la iesirea din Suceava spre Cumparatura

Duminică seara, la orele 22:25,  un barbat de  58 ani, din municipiul Suceava, în calitate de conducător al autovehiculului marca Opel model Corsa  se deplasa pe bd. Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava, din direcţia Suceava către Fălticeni.

Pe acelaşi sens de mers se deplasa autospeciala de poliție marca Dacia Logan fiind condusă de un agent şef din cadrul Biroului Rutier Suceava, iar pe locul din dreapta faţă se afla  un agent sef din cadrul aceleaşi structuri.  Aceştia se deplasau la un eveniment, în regim prioritar, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

În dreptul  restaurantului  Palatul Alexander, în timp ce conducătorul autospecialei efectua regulamentar manevra de depăşire, conducătorul autovehiculului  Opel Corsa a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers la stânga, cu intenţia de a intra în incinta parcării obiectivului social-economic mai sus-menţionat.

Deşi conducătorul autospecialei de poliție a frânat puternic, impactul nu a mai putut fi evitat, autospeciala acroşând cu partea faţă, laterala stângă a autovehiculului Opel.
Din primul impact, autovehiculul Opel a fost proiectat în autovehiculul marca Audi care se afla staționat în dreptul parcării restaurantului Palat Alexander.
În urma impactului a rezultat doar avarierea a celor 3 vehicule mai sus-menţionate.
Conducătorii de autovehicule implicați au fost testaţi cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.
Vinovat de producerea accidentului se face soferul Opeluluii, acesta fiind sancţionat în conformitate cu prevederile art. art. 61 alin. 1 coroborat cu art. 100 alin. 3 lit. f şi art. 54 alin. 1 coroborat cu 108 alin. 1 lit. b, pct. 3 – toate din OUG 195/2002 R.

secretarasite

Vezi si

UPDATE: Incendiu violent la un adăpost de animale din Bosanci. 26 de vitei si 6 vaci au pierit in flacari (VIDEO)

UPDATE:  Conform ultimelor informatii transmise de ISU, in incendiul de la Bosanci au pierit  32 …