Wednesday , March 29 2023

Lungu: Cursa TPL către Aeroport, total ineficientă 

Cursa TPL SA Suceava către aeroport este total ineficientă. Afirmația a fost făcută de primarul Ion Lungu în prima parte a conferinței de presă de miercuri dimineață.

Edilul a explicat că datele pe care le are de la TPL SA Suceava arată că, în general, circulă doar două sau trei persoane, pentru că, în continuare, se preferă de către călătorii cu avionul să ajungă la aeroport cu autoturismele proprietate personală.

“Vom pune microbuze în locul autobuzelor”, a declarat Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

Pe 2 aprilie, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, clădirea Primăriei Suceava va fi iluminată în albastru

Studenți ai specializării Asistență Socială, anul II, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) care își …

2 comments

  1. Linia este ineficienta deoarece are un traseu gandit prost. Eu din Obcini cum as putea sa ajung la Aeroport ? Doar schimband doua autobuze, adica pentru 2 persoane 2 x 3 lei + 2 X 10 lei = 26 lei plus ca mai car si doua geamantane dupa mine (nici nu stiu daca trebuie sa iau bilet sau nu). Asa ca am dat 50 lei la taxi, door-to-door si gata!

  2. Daca se cheltuie ceva bani (si se platesc comisioanele corespunzatoare) poate se poate construi o linie de meteou pina la aeroprt. Asa.poate.sa.treaca.pe.sub gardul perimetral si toate.investitiile din zona.
    Macar un studiu de fezabilitate sa fie finantat…
    Nu?