Friday , August 19 2022

Licitație pentru instalarea pe principalele drumuri din județ a șase panouri LED de afișaj tip RO-ALERT

Pe data de 16 august este data limită de depunere a ofertelor la licitația organizată de Consiliul Județean Suceava în vederea achiziționării, proiectării și montării unui număr de 6 panouri de afișaj tip LED. Panourile de afișaj stradal tip LED sunt necesare pentru informarea/prevenirea populației  prin afișarea în timp real a mesajelor de alertare și avertizare de tip RO-ALERT transmise  cu privire la posibilitatea producerii unor situații de urgență cu efecte imediate și de amploare asupra integrității populației și a bunurilor materiale. Pe timpul cât nu sunt afișate mesaje de tip RO-ALERT panourile vor fi utilizate pentru a proiecta mesaje de informare preventive specifice domeniului de activitate al CJ Suceava și, la propunerea localităților pe teritoriul cărora sunt montate, pentru a afișa alte mesaje de interes public.

Valoarea estimată totală este de 546.218,49 lei fără TVA, la care se adaugă TVA. Valoarea estimată nu poate fi depășită deoarece CJ Suceava nu dispune de fonduri pentru suplimentarea acesteia. Durata totală a contractului este de 7 luni, din care durata de furnizare a produselor, prestare a serviciilor și execuție a lucrărilor este de 5 luni de la data emiterii ordinului de începere emis de achizitor.

Panourile vor avea profil de aluminiu, dimensiunea de 2400mmx1800, tipul LED-ului va fi 3 în 1 SMD, temperatura de lucru fiind de la -20°C și până la +50°C iar temperatura de depozitare fiind între -30°C și +60°C.

Amplasamentele unde vor fi montate cele șase panouri și celelalte sisteme impuse pentru realizarea obiectivului de investiție propus sunt: Fântâna Mare – pe DN 2 (E85), zona stației de alimentare Lukoil (partea dreaptă), sensul de mers spre Fălticeni/Gura Humorului; Gura Humorului – pe DN 17 (E58, str. Ştefan cel Mare), zona intersecției cu DJ 177D, pe partea dreaptă adică sensul de mers spre centrul localității; Gura Humorului – pe DN 17 (E58, Bdul Bucovina), zona Novafil SA, pe partea stângă, adică sensul de mers spre Păltinoasa; Câmpulung Moldovenesc – pe DN 17 (E58), în zona podului peste râul Moldova, după pod pe partea stângă, adică sensul de ieșire spre Gura Humorului; Vatra Dornei – DN 17 (E58) în zona Autonet – stația de alimentare Petrom, pe partea dreaptă, adică sensul de mers spre Câmpulung Moldovenesc; localitatea Rădăuți – pe DN 2H (Calea Bucovinei) în zona Alexiana Group – intersecția cu Centura Rădăuți, sensul de mers spre centrul localității. Centrul de comandă – care de asemenea va trebui să fie asigurat de firma care va câștiga contractul de proiectare, furnizare și montare a panourilor – va funcționa la dispeceratul integrat de la sediul ISU „Bucovina” Suceava. (Dan PRICOPE)

Vezi si

FRF a stabilit țintarul Ligii a III-a. Foresta debutează în noul sezon pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc

Federația Română de Fotbal a stabilit vineri programul meciurilor din viitorul sezon al Ligii a …