Thursday , March 30 2023

Jefuit in parcul Sipote de concubinul unei cersetoare pe care a platit-o sa intretina relatii sexuale

N o cer[etoare dintr-o comun\ boto[\nean\ l-a acostat pe un sucevean l=ng\ M\n\stirea Sf=ntul Ioan cel Nou [i au convenit ca s\ `ntre]in\ raporturi sexuale contra cost N ajung=nd `n parcul {ipote, un alt cer[etor din Suceava l-a atacat [i jefuit pe b\rbatul care `n loc s\ ob]in\ favorurile sexuale, a trebuit s\ fie dus la sec]ia de urgen]e a spitalului N poli]i[tii i-au prins pe cei doi cer[etori iar instan]a a emis un mandat de arestare preventiv\ pentru un num\r de 29 de zile
Vineri, la ora 14.21, Inspectoratul de Poli]ie Jude]ean (IPJ) Suceava a fost sesizat la 112 c\ un b\rbat de 50 de ani, Constantin I., din municipiul Suceava a fost acostat [i lovit `n zona parcului {ipote de o persoan\ necunoscut\, fiind luat apoi de ambulan]\ [i dus la Unitatea de Primire a Urgen]elor (UPU) din cadrul Spitalului Jude]ean de Urgen]\ (SJU) „Sf=ntul Ioan cel Nou” Suceava.
Din cercet\ri s-a stabilit c\ `n jurul orelor 12.30, `n timp ce b\rbatul se afla `n zona M\n\stirii ”Sf=ntul Ioan cel Nou”, a fost acostat de o t=n\r\, care i-a cerut un leu. Potrivit unui comunicat al IPJ, b\rbatul i-a spus tinerei c\-i va da bani dac\ va `ntre]ine rela]ii sexuale cu el. Conform sursei citate, femeia a fost de acord [i i-a cerut s\ mearg\ `ntr-un loc mai izolat, conduc=ndu-l pe Constantin I. `n parcul {ipote.
Ajung=nd pe o alee, Constantin I. a fost lovit din spate cu un b\] de c\tre un b\rbat necunoscut, dup\ care acesta din urm\ [i-a lovit victima cu pumnii `n zona fe]ei [i a corpului. „~n timpul agresiunii, partea v\t\mat\ a fost deposedat\ de dou\ telefoane mobile, un ceas de m=n\, trei bijuterii din argint – dou\ inele [i o br\]ar\, precum [i un portofel `n care avea documentele, cheile [i suma de aproximativ 65 lei, prejudiciul fiind de aproximativ 700 lei”, se arat\ `ntr-un comunicat al IPJ.
~n urma m\surilor operative `ntreprinse de poli]i[ti, a fost identificat autorul, ca fiind Constantin R., de 42 ani, localnic, precum [i complicea acestuia Elena P., de 35 ani, din localitatea boto[\nean\ Brosc\u]i. Conform IPJ Suceava, femeia era o persoan\ f\r\ ad\post [i care la audieri a recunoscut c\ l-a acostat pe Constantin I., propun=ndu-i s\ `ntre]in\ rela]ii sexuale. De asemenea, femeia a declarat poli]i[tilor c\ „a fost de fa]\ c=nd victima a fost lovit\ cu pumnii [i un b\] de c\tre autor”.
Cu ocazia cercet\rilor au fost recuperate un telefon mobil, bijuteriile din argint, ceasul de m=n\ [i cheile, toate `n valoare de circa 250 lei. S=mb\t\, 7 august, `n baza materialului probator administrat `n cauz\ „s-a dispus `nceperea urm\ririi penale fa]\ de Constantin R. [i Elena P., pentru comiterea infrac]iunii de t=lh\rie [i s-a dispus re]inerea acestora pe o perioad\ de 24 ore, fiind introdu[i `n arestul IPJ Suceava, fiind prezenta]i ulterior instan]ei de judecat\ care a dispus arestarea preventiv\ pentru 29 de zile acelor doi suspec]i”, se mai men]ioneaz\ `n comunicatul IPJ Suceava. (Dan PRICOPE)

Vezi si

În luna martie au murit 12 suceveni diagnosticați cu COVID, cât în lunile ianuarie și februarie la un loc

În perioada 1-29 martie s-au înregistrat 12 decese printre sucevenii diagnosticați cu Covid 19. În …