Saturday , March 2 2024

Jefuit in parcul Sipote de concubinul unei cersetoare pe care a platit-o sa intretina relatii sexuale

N o cer[etoare dintr-o comun\ boto[\nean\ l-a acostat pe un sucevean l=ng\ M\n\stirea Sf=ntul Ioan cel Nou [i au convenit ca s\ `ntre]in\ raporturi sexuale contra cost N ajung=nd `n parcul {ipote, un alt cer[etor din Suceava l-a atacat [i jefuit pe b\rbatul care `n loc s\ ob]in\ favorurile sexuale, a trebuit s\ fie dus la sec]ia de urgen]e a spitalului N poli]i[tii i-au prins pe cei doi cer[etori iar instan]a a emis un mandat de arestare preventiv\ pentru un num\r de 29 de zile
Vineri, la ora 14.21, Inspectoratul de Poli]ie Jude]ean (IPJ) Suceava a fost sesizat la 112 c\ un b\rbat de 50 de ani, Constantin I., din municipiul Suceava a fost acostat [i lovit `n zona parcului {ipote de o persoan\ necunoscut\, fiind luat apoi de ambulan]\ [i dus la Unitatea de Primire a Urgen]elor (UPU) din cadrul Spitalului Jude]ean de Urgen]\ (SJU) „Sf=ntul Ioan cel Nou” Suceava.
Din cercet\ri s-a stabilit c\ `n jurul orelor 12.30, `n timp ce b\rbatul se afla `n zona M\n\stirii ”Sf=ntul Ioan cel Nou”, a fost acostat de o t=n\r\, care i-a cerut un leu. Potrivit unui comunicat al IPJ, b\rbatul i-a spus tinerei c\-i va da bani dac\ va `ntre]ine rela]ii sexuale cu el. Conform sursei citate, femeia a fost de acord [i i-a cerut s\ mearg\ `ntr-un loc mai izolat, conduc=ndu-l pe Constantin I. `n parcul {ipote.
Ajung=nd pe o alee, Constantin I. a fost lovit din spate cu un b\] de c\tre un b\rbat necunoscut, dup\ care acesta din urm\ [i-a lovit victima cu pumnii `n zona fe]ei [i a corpului. „~n timpul agresiunii, partea v\t\mat\ a fost deposedat\ de dou\ telefoane mobile, un ceas de m=n\, trei bijuterii din argint – dou\ inele [i o br\]ar\, precum [i un portofel `n care avea documentele, cheile [i suma de aproximativ 65 lei, prejudiciul fiind de aproximativ 700 lei”, se arat\ `ntr-un comunicat al IPJ.
~n urma m\surilor operative `ntreprinse de poli]i[ti, a fost identificat autorul, ca fiind Constantin R., de 42 ani, localnic, precum [i complicea acestuia Elena P., de 35 ani, din localitatea boto[\nean\ Brosc\u]i. Conform IPJ Suceava, femeia era o persoan\ f\r\ ad\post [i care la audieri a recunoscut c\ l-a acostat pe Constantin I., propun=ndu-i s\ `ntre]in\ rela]ii sexuale. De asemenea, femeia a declarat poli]i[tilor c\ „a fost de fa]\ c=nd victima a fost lovit\ cu pumnii [i un b\] de c\tre autor”.
Cu ocazia cercet\rilor au fost recuperate un telefon mobil, bijuteriile din argint, ceasul de m=n\ [i cheile, toate `n valoare de circa 250 lei. S=mb\t\, 7 august, `n baza materialului probator administrat `n cauz\ „s-a dispus `nceperea urm\ririi penale fa]\ de Constantin R. [i Elena P., pentru comiterea infrac]iunii de t=lh\rie [i s-a dispus re]inerea acestora pe o perioad\ de 24 ore, fiind introdu[i `n arestul IPJ Suceava, fiind prezenta]i ulterior instan]ei de judecat\ care a dispus arestarea preventiv\ pentru 29 de zile acelor doi suspec]i”, se mai men]ioneaz\ `n comunicatul IPJ Suceava. (Dan PRICOPE)

Vezi si

La Zvoriștea se va construi un pod nou, pe DN 29A, pe drumul spre Dorohoi

Peste Siret, la Zvoriștea un pod nou se va construi în locul celui existent actualmente …