Thursday , November 30 2023

Ion Lungu, întâlnire cu primarul orașului Betleem. ”Am decis să reluăm colaborarea în domeniile cultural, educațional și economic”

Cu ocazia Pelerinajului pe care îl efectuează în aceste zile în Țara Sfântă, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a avut o întâlnire cu primarul orașului Betleem, Hanna Hannania.

În cadrul întâlnirii s-a decis reluarea colaborării care care a fost suspendată în ultimii 2 ani de zile, din cauza pandemiei COVID.

Reamintim că orașele Suceava și Betleem s-au înfrățit în anul 2018, Acordul de parteneriat fiind semnat la Suceava si Betleem. La întâlnire a participat si secretarul general al Consiliului Local  Suceava, Ioan Ciutac.

”Am vizitat Academia de Muzică din Betleem si ne-am propus să inițiem un proiect de colaborare între Liceul de Artă Suceava și Academia de Muzică din Betleem, cu vizite reciproce ale unor copii talentati, viitori muzicieni. Am convenit, într-o primă fază, să reluăm colaborarea în domeniile cultural, educațional și economic. L-am invitat pe domnul primar Hanna Hannania să vină cât mai curând la Suceava. Este o onoare ca orașul Suceava sa fie înfrățit cu orașul Betleem, care are încheiate zeci de parteneriate de înfrățire cu orașe importante de pe întreg mapamondul”, a declarat primarul Ion Lungu.

În Romania, Suceava este al doilea oraș înfrățit cu Betleemul, dupa Sectorul 1 din București și, mai nou, municipiul Arad. (O.S.)

Vezi si

Bărbat de 39 de ani, găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Huși – Preutești

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.30, un bărbat din satul Huși, …

One comment

  1. Lungu , Flutur si acolitii lor de 20 ani mint acesti oameni nevinovati si nu au facut nimic bun pentru ei, au distrus societatile industriale obligand populatia se ia drumul strainatatii sa castige o paine iar ei acesti lideri s-au imbogatit peste masura si mint in continuare dupa cum se vede !!!!