Wednesday , March 29 2023

Învățătoarea Angelica Varvaroi, de la Liceul Tehnologic ”Vasile Cocea” Moldovița, victima accidentului petrecut ieri la ieșirea din Câmpulung

Victima accidentului produs ieri, în jurul amiezii, pe DN 17, la ieșirea din municipiul Câmpulung Moldovenesc este Angelica Varvaroi, iubită și apreciată învățătoare în cadrul Liceului Tehnologic ”Vasile Cocea” Moldovița. Colectivul unității de învățământ este sfâșiat de durerea pierderii unui om valoros, o colegă cu suflet bun, care a atins sufletele multor elevi, de-a lungul carierei sale.

”Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre. Vestea trecerii în neființă a dragei noastre colege, Angelica Varvaroi, este tulburătoare. Nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce trăim și simțim acum. Angelica, ai fost și vei rămâne omul școlii, colega noastră dragă, DOAMNA ÎNVĂȚĂTOARE care ani la rând a dăruit din lumina sufletului ei și care, de astăzi, va dărui lumină din lumea celor drepți. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și blând!”, este mesajul transmis de reprezentanții unității de învățământ.

Conform cercetărilor Poliției, joi, la ora 12.35, Varvaroi Angelica, de 56 ani, din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea un autoturism VW Up, în localitatea Sadova, ajungând la intersecția D.N. 17 cu D.N. 17 A, a pătruns în intersecție fără a se asigura și fără a da prioritate unui  ansamblu  de vehicule format din cap tractor IVECO și semiremorca, condus de S. D. G..

În urma accidentului, numita Varvaroi Angelica a suferit leziuni grave fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde a decedat.

Conducătorul auto S.D.G. a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de  „vătămare corporală din culpă”. (O. N.)

 

Vezi si

Pe 2 aprilie, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, clădirea Primăriei Suceava va fi iluminată în albastru

Studenți ai specializării Asistență Socială, anul II, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) care își …