Wednesday , June 7 2023

Individ de 35 de ani din Fântânele, vechi recidivist în șofatul fără permis, dat în urmărire și prins în timp ce încerca să iasă din țară pe la Vama Borș

În urma cercetărilor efectuate în cadrul  unui dosar penal, lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Suceava-Biroul Rutier au stabilit faptul că la data de 25.03.2023, în jurul orei 19.20, un autoturism marca Mercedes  care a fost implicat într-un accident a fost condus de  Ungureanu Gheorghe, de 35 ani, din Fântânele, care nu posedă permis de conducere. Bărbatul are antecedente penale,  fiind condamnat anterior într-un dosar penal privind comiterea de infracțiuni la regimul rutier și, de asemenea, în cursul anului 2022, în cadrul unui nou dosar penal, a fost reținut pentru 24 ore, tot pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier.

Miercuri, 29 martie, s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale față de suspectul Ungureanu Gheorghe, cu privire la comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere  și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. Fiind dat în consemn către toate punctele de trecere a frontierei, bărbatul a fost depistat în jurul orelor 21:00, de către lucrătorii de poliție de frontieră, în Punctul de trecere-Vama Borș,  în timp ce încerca să părăsească teritoriul țării.

Un echipaj de poliție format din trei lucrători din cadrul Poliției municipiului Suceava- Biroul Rutier, au executat mandatul de aducere emis pe numele suspectului Ungureanu Gheorghe, preluându-l pe acesta de la lucrătorii de poliție de frontieră și predându-l organelor de cercetare penală. Prin ordonanţa din data de 30.03.202023, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier au dispus reţinerea suspectului Ungureanu Gheorghe, pe o durată de 24 ore, acesta fiind condus și predat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Vezi si

Ambulanța Suceava nu are furnizori de piese pentru Mercedesurile din dotare. 35 din 59 de utilitare au peste 10 ani de funcționare

Parcul auto al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava este cât se poate de divers, cu …