Wednesday , February 8 2023

Încep lucrări de reparații la mai multe drumuri județene distruse. Lista acestora

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru mai multe drumuri județene, printre acestea numarându-se și drumul județean Panaci – Glodu despre care ziarul Obiectiv de Suceava a arătat cât de dezastruos era pe mai multe porțiuni de pe raza comunelor Șaru Dornei și Panaci.

Gheorghe Flutur a anunțat, după ședința extraordinară de vineri a CJ Suceava, că a emis ordinul de începere a lucrărilor nu doar pentru drumul județean respectiv, ci și pentru drumul județean de la Mălini la Slatina și apoi Găinești unde în paralel se realizează și lucrări de canalizare cu subtraversări pe sub drumul județean care se fac concomitent, dar și pentru drumurile Hârtop-Vulturești și Boroaia-Giulești. „Cu privire la modernizarea drumului Câmpulung Moldovenesc-Rarău prin Izvorul Alb a fost primit avizul referitor la ariile protejate Natura 2000 și se mai așteaptă avizul de mediu urmând să fie lansată licitația pentru execuție”, a spus Gheorghe Flutur. El a menționat că se va relua licitația la drumul Rădăuți-Bilca pentru că nu a venit niciun ofertant și că s-a finalizat proiectul tehnic, drept care se scoate la licitație drumul Frasin-Stuplicani-Holda. „Firmele de construcții au început reparațiile. Suntem în căutarea de soluții pentru a asigura finanțarea după efectele creșterilor costurilor ca urmare creșterii prețurilor materialelor și majorării salariilor în sectorul construcțiilor”, a mai spus Gheorghe Flutur. (D.P.)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …

3 comments

  1. Drumul Darmanesti-Cotana este complet distrus si am inteles ca va fi o prioritate , dar vad ca a fost uitat..iar in “Orasul” Cajvana este bombardat de ….extraterestri!!!!

  2. Drumul Dărmănești – Costana este numai gropi Poate vede și Consiliul Județean și macar sa astupe gropile că ne rupem mașinile !!!!!

  3. E bine ca începe la Panaci, vedeți ca este varianta la LukOil , sau mai vedeți drumul Ipotesti -Bosanci care este impracticabil, arată ca după bombardament , lumea a 4-a ,si in Africa sunt drumuri mai bune , sănătate ! De cei care ne conduc n-are rost sa vorbim ii știm cu toții