Wednesday , April 17 2024

Inca un caz de agresiune intre tata si fiu, la Cornu Luncii

Luni, ora 04.50, poli]i[tii din cadrul Postului de Poli]ie Cornu Luncii au fost sesiza]i prin SNUAU 112 despre faptul c\ la locuin]a lui Dumitru V., de 58 ani, a avut loc o agresiune între acesta [i fiul s\u, Petru V., de 32 ani, ambii din localitate.
Cu ocazia cercet\rilor s-a stabilit c\, în jurul orelor 04.30, a avut loc un conflict spontan, în care Dumitru V. l-a în]epat cu o furc\ în zona hemitoracelui stâng pe fiul s\u, Petru V. Cei doi se aflau în stare de ebrietate, iar suspectul de comiterea faptei [i-a motivat gestul prin faptul c\ fiul s\u a venit la domiciliu în stare de ebrietate [i a provocat scandal.
La Spitalul Municipal F\lticeni s-a stabilit pentru victim\ diagnosticul „plag\ în]epat\ hemitorace stâng, f\r\ leziuni pleurale sau pulmonare – adâncime leziune 2-3 cm”, iar medicul legist a concluzionat preliminar c\ via]a victimei nu a fost pus\ în primejdie, motivat de faptul c\ nu s-a intervenit chirurgical pentru salvarea vie]ii acesteia [i nu s-a impus drenajul pleurei. În cauz\ s-a întocmit dosar penal sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de v\t\mare corporal\.

Vezi si

18 percheziții la Hânțești și Vârfu Câmpului, într-un dosar de braconaj piscicol

Poliţiştii din Botoşani efectuează, miercuri dimineaţă, 18 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Botoşani şi Suceava, …