Saturday , December 3 2022

Horoscop zilnic, miercuri 2 octombrie 2013

Horoscop-2011-Leu

Berbec
O zi cu multă treabă la serviciu, dar şi acasă te aşteaptă altele importante. Sunt posibile discuţii aprinse pe tema salarizării şi a activităţilor defăşurate alături de colegi. Fii prudent şi controlează-ţi emotivitatea. Sănătatea este deficitară, astfel încât dozează-ţi eforturile. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult.
Taur 
Eşti provocat de persoana iubită sau de copii la discuţii legate de activităţile recreative comune. În ultimul timp ai fost foarte ocupat cu problemele tale profesionale şi i-ai neglijat destul de mult pe cei dragi. Rezervă-ţi timp suficient şi resursele necesare pentru a fi alături de aceştia. Planifică excursii la munte, aranjează serate amuzante şi mergi la cumpărături cu cei dragi. După-amiază ar fi bine să te sfătuieşti cu cineva de încredere din mediul în care lucrezi pentru a-ţi îmbunătăţi performanţele profesionale.
Gemeni 
Astrele îţi recomandă să te ocupi de casă şi de membrii familiei. Sunt multe treburi casnice restante, care nu mai suportă amânare. Eşti preocupat mai mult de activităţile de la serviciu şi asta îţi poate crea neplăceri cu cei dragi. Dozează-ţi eforturile şi împarte-ţi timpul eficient, astfel încât să te descurci şi la serviciu şi acasă. Discuţiile cu membrii familiei pot fi futunoase, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine.

Rac 

Este o zi în care ai multe drumuri de făcut pe distanţe scurte. Fie că rezolvi îndatoriri profesionale, fie că mergi la rude sau la un prieten apropiat, ai grijă să eviţi implicarea excesivă în treburile altora. Pe de altă parte, te poţi ocupa şi de diverse documente personale sau de corespondenţă poştală sau electronică. După-amiază sunt momente favorabile dialogului cu persoana iubită sau cu copiii. Totuşi, pentru liniştea ta sufletească, îndreaptă-ţi gândurile şi eforturile şi spre un hobby.

Leu 

Ziua anunţă cheltuieli, atât materiale, dar şi cheltuieli din energia ta vitală. Se pare că veniturile tale trebuie să se îndrepte către nevoile membrilor familiei sau către spaţiul în care locuieşti. Câştigul tău este fluctuant, astfel încât ar fi bine să te rezumi la cheltuielile strict necesare. Pe de altă parte, ajută-i pe cei dragi, însă cu măsură. Dozează-ţi eforturile, deoarece nivelul energiei vitale este scăzut. Gândeşte-te la modificarea scării valorilor morale, punând mai mult accent pe valorile spirituale.
Fecioara 
Astrele te îndeamnă să te ocupi în mod special de tine. Îţi sunt favorizate tratamentele cosmetice, masajele sau exerciţiile fizice relaxante. Eşti încordat pentru că te preocupă soarta celor apropiaţi, însă ar fi bine să te detaşezi de aceştia. Gândirea şi comunicarea îţi sunt confuze, astfel încât lasă deoparte discuţiile importante, alcătuirea planurilor sau semnarea documentelor. Acordă atenţie conflictelor din zona profesională, însă răspunde la provocări cu bunăvoinţa şi încrederea nestrămutată că Universul lucrează în favoarea ta.
Balanţă 
Meditaţia şi introspecţia îţi pot aduce astăzi beneficii foarte mari. Eşti implicat în multe activităţi, aspect care te oboseşte deocamdată. Fii discret, detaşează-te de tumultul cotidian şi refă-ţi energia departe de zgomotul lumii. Se pot accentua afecţiunile sistemului digestiv, aşa încât adoptă o dietă, hidratează-te suficient şi rezervă-ţi momente pentru o plimbare în aer liber. Este important să îţi revizuieşti planurile de viitor din toate punctele de vedere. O discuţie de taină cu un prieten apropiat te poate linişti şi ajuta cu informaţii utile.

Scorpion 

Se întrezăresc discuţii importante cu prietenii. Cu toate că îţi displace modul în care aceştia îţi prezintă situaţiile, bine ar fi să iei aminte şi să selectezi doar aspectele care îţi sunt de folos. Dorinţa de comunicare este la cote mari, însă nu îţi divulga planurile şi evită discuţiile combative. Poţi afla păreri bune despre felul tău de a fi şi despre modul în care ţi-ai putea îmbunătăţi personalitatea şi relaţiile cu ceilalţi. A te preocupa de imaginea ta în ochii lumii trebuie să devină o obişnuinţă.
Săgetător 
Zona profesională este evidenţiată astăzi. Ori se pune de o şedinţă pe neaşteptate cu şefi importanţi sau cu reprezentanţi ai unor instituţii oficiale, ori colegii de muncă te provoacă la explicaţii vizavi de modul în care participi la bunul mers al locului de muncă în care activezi.
Într-un anume fel, lucrurile sunt dirijate din umbră şi cu greu poţi desluşi de fapt unde sunt hibele profesionale. Temperează-ţi reacţiile, ascultă ce anume se discută şi explică-ţi faptele şi deciziile în cuvinte puţine, dar concise.

Capricorn 

O veste din sau despre străinătate îţi dă planurile peste cap. Dialogul cu un prieten sau un protector te poate lămuri şi ajuta să îţi continui demersurile legate fie de o plecare peste mări şi ţări, fie legate de studii şi cercetări necesare dezvoltării tale. Ţine cont de sfaturile primite şi ai răbdare să se materializeze lucrurile la momentul potrivit. Pentru liniştea şi elevarea sufletului tău, alcătuieşte-ţi un program de activităţi culturale, care să cuprindă vizite la expoziţii de artă, vizionarea regulată a pieselor de teatru sau plimbarea prin parcuri celebre.
Vărsător 
Se conturează cheltuieli legate de taxe, impozite, facturi restante. De asemenea, este o zi bună pentru verificarea bugetului comun cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Deocamdată, veniturile tale depind doar de domeniul profesional în care activezi. Fii prudent şi ţine o evidenţă strictă a finanţelor. De asemenea, pot interveni cheltuieli legate de profesia ta. După-amiază, mută-ţi atenţia către laturile spirituale ale vieţii.
Peşti 
Discuţiile cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri sunt frecvente. Poate fi vorba despre chestiuni ce privesc călătoriile în străinătate sau colaborarea cu parteneri străini. Deocamdată, rezumă-te la discuţii şi lasă pentru zilele următoare deciziile importante pentru cele dezbătute astăzi. Partenerul de viaţă îţi poate reproşa faptul că îl neglijezi şi că te ocupi prea mult de distracţii sau de hobby-uri. După-amiază, pregăteşte o cină romantică pentru cei dragi şi sfătuieşte-te cu aceştia pentru toate planurile tale.

Vezi si

Foresta încheie anul cu o deplasare dificilă la Bacău

  “Galben-verzii” joacă pe terenul celei de-a doua clasate sâmbătă, de la ora 14.00 Foresta …