Friday , October 7 2022

Gheorghe Flutur candideaza pentru presedintia organizatiei judetene Suceava a PDL

N organiza]ia jude]ean\ a PDL Suceava va organiza  alegeri pe data de 3 octombrie
Vicepre[edintele PDL Gheorghe Flutur candideaz\ pentru func]ia de pre[edinte al PDL Suceava în cadrul alegerilor care se vor organiza în 3 octombrie, motivând c\ vrea s\ continue proiectul început în aceast\ organiza]ie.
Flutur a declarat, mar]i, c\ Biroul Permanent Na]ional al PDL a avizat, luni, organizarea Colegiului Jude]ean de Coordonare al PDL Suceava pentru data de 3 octombrie [i candidatura sa la func]ia de pre[edinte al organiza]iei.
“Doresc s\ continuu proiectul de modernizare a jude]ului Suceava. PDL este forma]iunea politic\ care a dovedit c\ poate face asta. Va trebui s\ lupt\m [i pentru modernizarea clasei politice [i pentru un alt fel de lupt\ politic\. Vrem în primul rând s\ încuraj\m liderii locali care au ini]iative. Doresc un PDL al ini]iativei, indiferent din ce e[alon vine ea. Categoric nu vom fi de acord cu sistemul mâinii întinse”, a spus Flutur.
El a men]ionat c\ la aceast\ [edin]\ de alegeri, la care vor fi prezen]i aproximativ o mie de delega]i din organiza]iile din jude], sunt a[tepta]i s\ participe pre[edintele partidului, Emil Boc, dar [i liderii organiza]iilor PDL din jude]ele Moldovei.
Gheorghe Flutur este pre[edinte al PDL Suceava dup\ fuziunea dintre PD [i PLD. (O.S.)

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …