Tuesday , December 6 2022

Gheorghe Flutur anunță depunerea  de proiecte de 287 de milioane de lei pentru modernizarea de drumuri județene care trec prin 25 de localități

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur,  a anunțat că în ședința de săptămâna viitoare a deliberativului județean vor fi introduse pe ordinea de zi mai multe proiecte în vederea depunerii cererilor de finanțare pentru mai multe proiecte de modernizare a unor drumuri județene prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Este vorba despre lucrări de modernizare de drumuri județene, realizare de poduri precum și ample lucrări de consolidare.
“Valoarea totală a proiectelor este de peste 287 de milioane de lei. Drumurile modernizate vor trece prin 25 localități din întreg județul, care au peste 65.000 de locuitori. Aceste fonduri vor completa sumele importante de bani pe care administrația județeană le-a alocat deja pentru modernizarea mai multor drumuri județene, astfel încât vom avea o modernizare de amploare a drumurilor din întreg județul”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. (O.S.)

Vezi si

Testări gratuite pentru diagnosticarea precoce a cancerului mamar, între 12 și 16 decembrie, în județul Suceava

Echipa medicală a Institutului Regional de Oncologie (IRO) Iaşi va efectua, în luna decembrie, mamografii …