Wednesday , February 1 2023

Gheorghe Flutur: Am pregătit documentația pentru modernizarea drumului Stânișoarei, de la Mălini spre Borca. Astfel se va putea vorbi de dezvoltare puternică a comunei Mălini ca stațiune turistică

In cursul zilei de vineri, Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, a inspectat alături de primarul din Mălini, Petru Nistor, lucrările de asfaltare pe drumul de la limita localității Slatina și până la intrare în Mălini.

«Vineri au început lucrările pe drumurile județene din zona comunei Mălini. Modernizăm acest drum județean, investiție care face parte din programul CJ Suceava de modernizare a drumurilor județene. De asemenea, am pregătit toată documentația și pentru a continua cu lucrările de modernizare a drumului județean spre Borca, drumul Stânișoarei.  În felul acesta eu văd o dezvoltare puternică a comunei Mălini ca stațiune turistică și în scurt timp ca stațiune turistică de interes național. Au pârtie de schi, un potențial uriaș, au natură, pensiuni turistice și din acest motiv văd această comună ca o zonă cu potențial uriaș», a declarat Gheorghe Flutur.

Conform presedintelui CJ Suceava, in perioada următoare vor începe și lucrările de modernizare a drumului județean dintre Slatina și Găinești, investiție pentru care a fost semnat deja contractul pentru realizarea investiției. «Pe acest tronson depindem și de un alt proiect de canalizare. E un proiect pentru canalizare care traversează drumul județean. Dar am solicitat ca cel puțin până la intrarea în comuna Slatina să înceapă imediat lucrările de modernizare», a explicat Gheorghe Flutur.

Reamintim ca zilele acestea au fost deschise mai multe fronturi de lucru pe tronsoane de drumuri județene : de la Suceava la Dolhasca, dar și în zona Bilbor sau Vama – Moldovița. (O.S.)

Vezi si

Sindicaliști din învățământul sucevean vor protesta azi în fața Guvernului pentru salarii decente

Azi, începând cu ora 12.00, circa 1.000 de sindicaliști din sistemul de învățământ vor picheta …

3 comments

  1. Corect. Ai uitat insa sa mentionezi ca doarme pe salariu echivalenti a peste 1 km de autostrada. Sa nu uitam ca Mandache a facut 1km cu 4000 euro.

  2. are “realizari” mari d-l Flutur. A reusit sa faca in inima Bucovinei o groapa mare de gunoi (pe Mestecanis) ,atractie turistica !!!!

  3. Se vede că dl Flutur e in campanie….
    Până acum unde a fost?
    Iar incep cu promisiuni și după ce se vad la ciolan nu-i mai vede nimeni, stau și dorm prin birouri….