FOTO: Atmosfera de Crăciun s-a instalat în Iulius Mall Suceava. Bucură-te de shopping într-un peisaj de basm!

reportersite
03 decembrie 2020, 13:01

Niciodată nu este prea devreme pentru magia Crăciunului! A fost un an atipic, care ne-a răpit destul de multe bucurii, dar nu vom lăsa farmecul sărbătorilor de iarnă să dispară! Vino la Iulius Mall Suceava să ne bucurăm împreună de luminițe, decorațiuni de poveste și de o atmosferă cum de mult nu am avut!

Globurile au fost atent așezate, luminițele sclipesc necontenit, brazii au fost ornați, doar cadourile mai trebuie împachetate, iar Crăciunul poate să vină. Iulius Mall Suceava te așteaptă cu un decor desprins din basme încă de la intrare, unde te întâmpină un brad împodobit cu fulgi de zăpadăfundițe și luminițe sclipitoare.

Întregul mall este împodobit cu decorațiuni strălucitoaregloburi în diferite culori și modele, dar și cu fragmente de basm. Un alt brad, ornat cu personaje și scenete fantastice, nelipsitele luminițe și fundițe colorate, tronează în zona Bershka. Totodată, cu ajutorul unor figurine de dimensiuni mari, a fost creat un cadru special, care ne reamintește ceea ce sărbătorim de Crăciun. După ce termini sesiunea foto cu decorațiunile, treci prin magazine și vezi ce surprize ți-au pregătit spiridușii! Bucură-te de o sesiune de shopping într-o atmosferă magică și oferă-le celor dragi cele mai frumoase cadouri!

Nu am uitat nici de cel mai simpatic bătrânel. Iulius îl ajută anul acesta pe Moș Crăciun să vorbească cu toți copiii. Stay close și fii printre primii care află vești de la Moșul!

Bucură-te de magia Crăciunului în Iulius Mall Suceava!

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Dan Severin 03/12/2020 la ora 15:04 -

    Ce ar fi daca s ar inchide mall urile si s ar deschide gradinitle si scolile?!