Monday , January 30 2023

Foresta câștigă cu 2-0, pe Areni, în fața celor de la Șomuz Fălticeni. Bucovina Rădăuți –  Viitorul Darabani: 4-0

Fotbaliștii antrenați de Dorin Goian s-au impus sâmbătă cu 2-0 în fața  celor de la Șomuz Fălticeni, în ultimul meci disputat pe Areni în acest an.

Samson a deschis scorul în minutul 39 al partidei, mijlocașul sucevean transformând o lovitură de la 11 metri obținută de Căinari.

Același Căinari a executat perfect o lovitură de la colț în minutul 85, atacantul Daniel Muntean reluând cu capul în plasa porții oaspeților.

Într-un alt meci disputat  sâmbătă în etapa a XIV-a a Ligii a III-a, CSM Bucovina Rădăuți a câștigat cu 4-0 în fața celor de la  Viitorul Darabani. Au marcat Ungurianu (41′), Aftanache (63′), Aftanache (87′) și Coroamă (87′).

Cu rezultatul obținut sâmbătă, a șasea victorie consecutivă,  Foresta își consolidează locul 1 în clasament, fiind la nouă puncte față de CSM Bacău și 11 față de Bucovina Rădăuți.

Săptămâna viitoare, Foresta va întâlni, la Bacău, echipa locală CSM, ocupanta locului 2 în clasamaent, iar la Fălticeni, Șomuz va primi vizita celor de la Bucovina Rădăuți.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. (O.S.)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …