Saturday , May 25 2024

Flutur: “Am proiecte curajoase în continuare în politica mare cu Ion Lungu”

Primarul Su­cevei, Ion Lungu, apare tot mai relaxat în ultima perioadă în vreme ce președintele Consiliului Județean Suceava, Gheor­ghe Flutur este tot mai preocupat în această campanie electorală care nu se prefigurează a fi deloc ușoară. Iar aceste imagini ușor contrastante se observă cel mai bine când Ion Lungu și Gheorghe Flutur sunt împreună la diverse evenimente. Numai în cursul zilei de miercuri cei doi au fost împreună la cel puțin trei evenimente și, în timp ce Gheorghe Flutur este foarte atent cu mesajele pe care le transmite, Ion Lungu este tot mai dezinvolt și pare eliberat de multe tensiuni.

Să fie oare acesta motivul: „Sunt bucuros că am ajuns la acest moment, chiar dacă până acum au fost agitații firești, democratice, în ceea ce privește deznodământul de astăzi, cine va candida la Suceava. Am proiecte curajoase în continuare în politica mare cu Ion Lungu (s.red.)”? Această declarație îi aparține lui Gheorghe Flutur și a fost făcută miercuri dimineață la înregistrarea candidaturii de primar a lui Lucian Harșovschi.

Singurul dintre cei care au luat cuvântul și care s-a referit expres la tensiunile care au precedat candidatura pentru un mandat de primar a lui Lucian Harșovschi în locul lui Ion Lungu a fost chiar Gheorghe Flutur, președintele organizației județene Suceava a PNL.

Şi cum numai necalculat nu este Gheorghe Flutur, putem spune că este primul semnal public că pentru Ion Lungu este începutul unui alt drum politic, conturându-se tot mai mult varianta de candidat la Senat vehiculată încă de după ce s-a luat decizia ca Lucian Harșovschi să fie cel care va candida la fotoliul de primar din partea PNL.

Este de precizat că de față au fost și deputații liberali Ioan Balan și Bogdan Gheorghiu, despre care Gheorghe Flutur a precizat că va cola­bora în continuare. (D.P.)

 

Vezi si

Gheorghe Șoldan: Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la conducerea Consiliului Județean Suceava, și Vasile Rîmbu, candidatul social-democraților …