Monday , January 30 2023

Festivitate pentru inaugurarea unui lift, la Spitalul Rădăuți

Autoritățile din Rădăuți au participat, vineri, la festivitatea de inaugurare a unui lift la Spitalul Municipal din localitate. „Ne-am adunat aici pentru o zi importantă”, a spus managerul unității. „Ziua de astăzi nu este neapărat despre acest lift”, precizează primarul Bogdan Loghin.

Clădirea veche a Spitalului Municipal Rădăuți a fost dotată cu un ascensor. Investiția fost inaugurată, vineri dimineață, în cadrul unei festivități la care au participat primarul Bogdan Loghin, directorul spitalului, dr. Flaviu Sima, mai mulți medici din cadrul unității sanitare și reprezentanți ai firmei care a proiectat și executat lucrarea.

„Astăzi ne-am adunat aici pentru o zi importantă pentru Spitalul Minicipal Rădăuți. Deși e data de 13 ianuarie, vrem să inaugurăm primul lift care va deservi incinta spitalului vechi. (…) Suntem foarte mulțumiți că am reușit să îndeplinim acest obiectiv de investiții”, spune directorul spitalului, dr. Flaviu Sima.

Primarul localității afirmă că „ziua de astăzi nu este neapărat despre acest lift”.

„Au mai fost politicieni. Își puneau eșarfa și tăiau panglici la lifturi. Nu, noi astăzi nu facem acest lucru . Noi dăm un semnal și arătăm că dacă se muncește în echipă și există un parteneriat corect între toți factorii există și rezultate”, a adăugat primarul Bogdan Loghin, citat de Mediafax.

Festivitatea a fost transmisă în direct de postul local de televiziune, CromtelTV.

Vezi si

FOTO, VIDEO – TIR răsturnat într-un pârâu la Valea Putnei. Intervenție contracronometru a pompierilor pentru salvarea șoferului rămas încarcerat

Luni dimineață, în jurul orei 08.00, un TIR  a iesit in afara partii carosabile, pe …

2 comments

  1. Celor care cred ca au fost obligati sa participe la “ceremonie” se pare ca le crapa obrazul de rusine.
    Jenant.

  2. Pentru un lift…,, festivitate de inaugurare “…????
    Golaniada, hoția, prostia, analfabetismul, indolenta, incompetenta etc… calitati caracteristice administrațiilor publice locale…si când fac o buda, un wc, montează un lift, etc… aduc presa, se promovează la tviziuni etc… Deci, atât s – a putut….