Friday , April 19 2024

Femeie din Voitinel, fără permis, prinsă luând lecții de șoferie de la soț pe un drum public  

Duminică, la orele 14.55, polițiștii au oprit pentru control un autoturism marca AUDI pe drumul comunal „Hardic„ de pe raza comunei Horodnic de Sus. La volan se afla R. Debora, de 22 ani,  domiciliată în Voitinel, care a declarat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto. În autoturism se mai afla în calitate de pasager R. Iosif, soțul coducătoarei auto.

politia, masina noua Obiectiv

Femeia a spus că autoturismul este condus în mod regulat de către soțul său, dar duminică, la insistențele sale, i l-a încredințat pentru a fi condus în zona în care a fost depistată de către lucrătorii de poliție.

Pe numele conducătoarei auto a fost deschis dosar penal pentru  ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar soțul va avea de dat socoteală pentru ”încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pe drumurile publice, unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere”.

Vezi si

21 de elevi de la ”Hurmuzachi”, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, de la aproape toate disciplinele din planurile-cadru

”Lotul olimpicilor naționali de la CNEH cuprinde, astfel, 21 de elevi calificați la 13 discipline …