Friday , February 3 2023

Echipa emisiunii ,,ROMÂNIA, TE IUBESC!” la Așezământul de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie” pentru o lansare de carte. În aceeași zi, după amiază, are loc lansarea de carte și la USV

Un eveniment deosebit va avea loc la începutul săptămânii la Rădăuți. Este vorba de o lansare de carte – „antologie de fapte” după cum a fost ea numită de autori – a unor vedete TV care s-au implicat în diverse acțiuni sau campanii sociale, umanitare ori au promovat persoane implicate și fapte remarcabile ale acestora. Astfel, luni, 16 decembrie 2019, începând cu ora 13:30, echipa emisiunii ,,ROMÂNIA, TE IUBESC!” (ProTV) – formată din: Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Cristian Leonte – va lansa, împreună cu editura HUMANITAS, o antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite în cadrul emisiunii (al doilea volum), denumită ,,ne FACEM BINE” – bestseller Humanitas la Gaudeamus 2019. Potrivit unei informări postate pe pagina de facebook a respectivului așezământ, evenimentul va avea loc în sala mare a Așezământului de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie” Rădăuți. „Vă așteptăm, în număr cât mai mare, să apreciem valorile cuprinse în cartea ce va fi lansată, cât și pe cei care se străduiesc să aducă la lumină lucrurile frumoase care se întâmplă în țară”, se arată în postarea de pe contul de facebook al Așezământului de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie”. Pe de altă parte, evenimente de acest fel mai au loc și în alte locații, echipa emisiunii ,,ROMÂNIA, TE IUBESC!” fiind într-un turneu prin țară începând din seara zilei de vineri, 13 decembrie, unde va fi prezentă la o librărie din Parcul Cișmigiu, apoi sâmbătă și duminică la Bacău și Iași pentru ca luni să aibă loc, în județul Suceava, două astfel de evenimente. Dacă primul va avea loc la Rădăuți, al doilea va fi organizat la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Auditoriumul „Joseph Schmidt”, tot luni, de la ora 18.00.

Din Bucovina, echipa emisiunii ,,ROMÂNIA, TE IUBESC!” va trece munții în Transilvania unde marți va fi în partea de nord, respectiv Baia Mare apoi miercuri la Cluj după care vor urma Sibiul și Brașovul iar turneul se va încheia sâmbătă la București. (D.P.)

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …