Friday , January 27 2023

Dosar penal pentru un bărbat prins de polițiști băut și fără permis, care și-a avariat mașina la Frătăuții Noi

Polițiștii din Gălănești au fost sesizați luni seară prin 112 de Maria P., din comuna Frătăuții Noi, cu privire la faptul că la poarta ei se află o mașină, iar șoferul este băut.

Echipajul care s-a deplasat la fața locului au găsit pe drumul comunal din fața casei femeii un autovehicul marca Mercedes-Benz Sprinter, care prezenta avarii în partea din față. În apropierea mașinii se afla Gheorghe B., de 48 de ani, din comuna Frătăuții Noi, care a declarat că autoutilitara îi aparține, dar a negat că ar fi condus-o. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificării în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că Gheorghe B. nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

El s-a ales cu dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „condu­cere a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”. (O.S.)

Vezi si

Managerul Spitalului Județean: Toleranța zero față de actele de corupție. Tot personalul va fi reinstruit cu privire la standardul anti-mită

Managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava,  medicul Alexandru Calancea, a susținut …