Saturday , September 24 2022

UPDATE: Două persoane au murit după ce un copac rupt de vânt a căzut peste ele, la Zaharesti

ambul;ance


Două persoane, o femeie în vârstă de 80 de ani şi un bărbat în vârstă de 65 de ani, au fost grav rănite, sâmbătă dimineaţă, în localitatea Zahareşti, după ce, din cauza vântului puternic, un copac a căzut peste cei doi, femeia murind la scurt timp, iar bărbatul ulterior.
Potrivit primelor informaţii, cele două persoane, o femeie din Zahareşti, în vârstă de 80 de ani, şi un bărbat din Suceava, în vârstă de 65 de ani, au mers sâmbătă, în apropierea casei femeii unde se afla un copac pe care îl pregătiseră pentru a fi tăiat, iar cei doi ar fi renunţat să-l taie întrucât au considerat că din cauza vântului puternic există riscul ca acesta să cadă peste casă.
În timp ce se aflau în zonă, copacul s-a rupt şi a căzut peste cei doi, rănindu-i grav.
Ambele persoane au fost transportate cu maşina unui nepot spre ambulanţele care se îndreptau spre locul incidentului, fiind preluate în stare de stop cardio-respirator, a declarat şeful ISU Suceava, col. Dan Hoffman.
Celor două persoane li s-au făcut manevre de resuscitare în ambulanţe, dar femeia a fost declarată decedată după aproape o oră în care s-a încercat resuscitarea. Echipajele de intervenţie au continuat resuscitarea bărbatului inclusiv în Unitatea de Primire a Urgenţelor din SJU Suceava, dar şi acesta a fost declarat mort.
Hoffman a declarat că urmează ca Poliţia să stabilească cu exactitate cauzele care au provocat acest accident.

Vezi si

Exercițiu tactic inedit, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc

În data de 22 septembrie, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” a avut loc …