Saturday , January 28 2023

Doi dintre șoferii implicați în accidentul de pe centura Sucevei sunt în stare gravă

Cei doi sunt internați în secția de Ortopedie, cu multiple fracturi. Se pare că vor avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. A treia victimă, care a ajuns joi seara la spital, a fost externată. Accidentul s-a petrecut după ce unul dintre șoferi a efectuat o depășire pe linia continuă.

Două persoane dintre cele care au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava, în urma accidentului care a avut loc joi seara, pe șoseaua de centură a Sucevei, sunt în stare gravă, internate în secția de Ortopedie a spitalului sucevean, cu multiple fracturi.

Se pare că vor avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, după cum au explicat cadrele medicale care le îngrijesc. Cea de-a treia persoană care a ajuns la spital, victimă a aceluiași accident rutier, a fost externată.

”Din accidentul de joi seara, de pe șoseaua de centură, cei doi șoferi au rămas internați pe ortopedie cu fracturi la nivelul membrelor și a treia victimă a plecat acasă”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.

Reamintim că joi seara, la ora 19.40, C. Valentin, de 19 ani, din Frătăuții Vechi, a condus un autoturism VW Touran pe varianta de ocolire a Sucevei, având direcția de deplasare Șcheia spre Dărmănești și a efectuat o manevră de depășire a unui autocamion ce rula în fața sa, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de mers. Pătrunzând pe sensul opus, VW Touran a intrat în coliziune frontală cu un VW Passat ce rula din sens opus și era condus de T. Sebastian, de 22 ani. În urma coliziunii, autoturismul VW Passat a fost proiectat într-un autoturism Dacia Logan care rula în spatele său și era condus de R. Ciprian, de 41 ani, din Suceava.

Au fost răniți șoferul VW Passat, T. Sebastian, de 21 ani, din Vulturești, șoferul autoturismului VW Touran, C. Valentin, de 19 ani, din  Frătăuții Vechi; precum și un pasager din mașina acestuia, C. Adrian, de 19 ani, din Frătăuții Vechi. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Județean Suceava.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (Cristina RUȘTI)

 

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …

One comment

  1. Posibile motive ale accidentului?
    1) Centura foarte ingusta. Numai in judetul MOLDOVA, ca sa citez un ministru sucevean, se putea face asa ceva.
    2) Posibil permis luat la Suceava de acei pusti prim metodele stiute deja. Daca li s-a facut testul de alcoolemie, poate trebuia verificat daca stiu sa scrie.