Sunday , September 24 2023

Doi copii mici din Bălăceana au petrecut ziua de 1 Iunie fără jucăriile și lucrurile lor, după ce un incendiu a distrus toată agoniseala familiei

Familia, prietenii și oamenii din comună încearcă să ajute familia Floria să-și reconstruiască locuința

 Întreaga comunitate din Bălăceană încearcă să se mobilizeze și să ajute familia Floria care a rămas cu doi copii mici sub cerul liber. Casa familiei Cătălina și Florin Floria a fost mistuită de flăcările unui incendiu, care le-a distrus agoniseala de-a viață dar și speranța că vor putea să le ofere celor mici, o copilărie fără griji.

Incendiul a izbucnit marți seara, în jurul orelor 20.00. La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD B2. Flăcările s-au extins atât la anexele gospodărești și la acoperișul casei de locuit. „Familia surorii mele, Cătălina Floria, a fost greu ăncercată după ce un incendiu a mistuit casa construită cu multă trudă în comuna Bălăceana. Știu că foarte mulți dintre voi sunteți de mare ajutor și vă rog din suflet să îi ajutați să își construiască un nou cămin pentru cei doi copilași mici, Iustina și Nectarie. Din puținul și munca voastră, vă rog să ajutați o familie bună”, a transmis Iuliana Brădățanu, mătușa celor doi copii mici care nu mai au un acoperiș deasupra capului.

Cine vrea să ajute această familie, o poate face donând în conturile RO60BTRLRONCRT00N2541002 și RO72BTRLEURCRT00N2541001. (C.R.)

Vezi si

Biroul Electoral Permanent va funcționa în afara municipiului Suceava

Prefectura a reluat „în regim de urgență” procedura de identificare a unor spații, inclusiv aparținând domeniului …