Tuesday , November 29 2022

Documentatia pentru subventia la animale si lapte se va putea depune pâna pe 15 februarie

N Gheorghe Flutur a declarat c\ mai mul]i fermieri din jude]ul Suceava i-au cerut prelungirea termenului de depunere a documenta]iei în vederea acord\rii subven]iei pentru animale [i pentru lapte

Termenul pentru depunerea documenta]iei în vederea acord\rii subven]iei pentru animale [i pentru lapte va fi prelungit pân\ la 15 februarie, a anun]at, miercuri, pre[edintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.
Flutur a declarat c\ mai mul]i fermieri din jude]ul Suceava i-au cerut prelungirea termenului de depunere a documenta]iei în vederea acord\rii subven]iei pentru animale [i pentru lapte.
Pre[edintele CJ Suceava a spus c\ dup\ discu]iile purtate cu ministrul Agriculturii, Valeriu Tab\r\, [i cu premierul Emil Boc, a fost elaborat un proiect de act normativ prin care se va prelungi termenul de depunere a cererilor pentru subven]ie pân\ la data de 15 februarie 2011.
Data limit\ prev\zut\ ini]ial era 21 ianuarie 2011, dar mul]i fermieri nu au reu[it, din diverse motive, s\ întocmeasc\ documenta]ia aferent\ cererilor pentru a fi depus\ la APIA.
Prelungirea termenului vizeaz\ dou\ categorii de solicitan]i, pentru animale la fermele cu 2-15 vaci cu lapte din zonele defavorizate [i pentru lapte la fermele care au trecut în sistem de producere a laptelui ecologic, a spus Flutur.
Conform Mediafax, la mai multe sedii APIA din ]ar\ se înregistreaz\, în ultimele zile, cozi de sute de persoane pentru depunerea cererilor de ob]inere a subven]iei pe cap de vac\ de lapte. (O.S.)

Vezi si

500 poliţişti de frontieră suceveni acționează în minivacanța de 1 decembrie. A fost suplimentat personalul la toate punctele de trecere a frontierei din țară

Având în vedere faptul că se apropie   minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României, Poliţia …