Saturday , April 13 2024

De azi, stadionul Areni este deschis pentru toți sucevenii care vor să facă mișcare

viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat că începând de vineri, 1 martie, se deschide pista de alergat a stadionului Areni, între 08:00 – 18:00, de luni până sâmbătă”.„Va fi ultimul an în care se va alerga pe această zgură – pista elastică este necesară tuturor celor care vor să facă mișcare”, a declarat viceprimarul Sucevei.

Sucevenii care vor să facă mișcare în aer liber o vor putea face începând de vineri, 1 martie, pe stadionul Areni. La ședința Consiliului Local Suceava de joi, 29 februarie, viceprimarul Lucian Harșovschi a făcut un anunț în acest sens, precizând că stadionul va fi deschis pentru alergare, de dimineață până seara.

Anunțul a fost făcut la discuțiile pe marginea unui proiect de hotărâre inclus pe ordinea suplimentară a ședinței CL Suceava, proiect care se referea la actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai unei mai vechi documentații privitoare la refacerea pistei de atletism de pe stadion cu covor elastic de cauciuc. „Va fi ultimul an în care se va alerga pe această zgură – pista elastică este necesară tuturor celor care vor să facă mișcare”, a declarat viceprimarul Sucevei, precizând că, de fapt, are două vești bune, prima fiind aceea că de la 1 Martie se deschide pista de alergat a stadionului Areni, între 08:00 – 18:00. „Cu mic, cu mare, îi așteptăm pe suceveni la mișcare pe stadion, începând cu 8 dimineața și până la 6 seara, de luni până sâmbătă”, a spus, printre altele, Lucian Harșovschi.

Cea de-a doua veste este, în mod evident, actualizarea indicatorilor tehnico-economici care va permite atribuirea contractului în urma unei proceduri de achiziție publică și refacerea pistei de atletism.

Pe de altă parte, Lucian Harșovschi a spus că pistele zonei de agrement de pe malul râului Suceava constituie o variantă alternativă la care nu puțini suceveni au apelat inclusiv iarna aceasta, mai ales când condițiile meteo nu au fost vitrege, ba dimpotrivă destul de blânde spre final, după cum s-a și văzut. (Dan PRICOPE)

 

 

 

Vezi si

Cursuri gratuite de educație financiară pentru Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului

Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului au participat, în perioada 28 martie-4 aprilie a.c., …

One comment

  1. E bine ca se reface pista de atletism.Dar stadionul cînd se reface?Stadion nou nu cred ca o sa avem cat de curând la Suceava.