Tuesday , September 27 2022

Cum va arăta noua Dacia Kayou, maşina de 5.000 de euro

dacia kayou

Un noul model Dacia, mai mic decât Sandero şi mai ieftin, ar putea ieşi pe piaţa din India în a doua jumătate a acestui an.
Renault e gata sa lanseze pe piata din India un nou model, o masina de oras de mici dimensiuni, al carui nume speculat este Renault Kayou si numele de cod este Renault XBA.
Presa franceza spune ca acest model va conduce la aparitia pe piata a Dacia Kayou, masina de 5.000 de euro. Dacia Kayou va avea motor de 800 cmc, cu trei cilindri, si va putea transporta patru pasageri, potrivit site-ului 0-100.ro.
Masina va avea atat o cutie de viteze manuala, cat si una automata. Ei il citeaza si pe Jacques Prost, directorul general al Grupului Renault din Maroc, care spune ca proiectul pentru o citadina Dacia si Renault de intrare in gama va permite industriei marocane sa evolueze.
Presa braziliana spune ca noua masina de oras va avea, pe langa propulsorul de 800 cmc, si unul de 1.000 cmc (1 litru), dupa cum relateaza Noticias Automotivas.
Pe 20 mai, noul model Renault, din care ar putea deriva si citadina Dacia, va fi dezvaluit in India, de catre Carlos Ghosn, la Chennai, scrie IndianCarsBikes.in. Publicatia spune ca modelul va fi lansat pe piata in a doua parte a acestui an.
 
 

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …