Sunday , October 2 2022

Cum poate lua foc o mașină de la o găină pârlită

Sâmbătă, la ora 12:21, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin  112 de către un bărbat cu privire la faptul că cineva a aruncat cu un spray sub mașina sa și aceasta a luat foc în parcare, pe Bd. 2 Grăniceri, lângă magazinul Rogelia.

Polițiștii deplasați de urgență la fața locului au stabilit că O. Adrian pârlea o găină cu un spray sub presiune, cu gaz, prevăzut cu un dispozitiv pentru flambare, în bucătăria unui apartament  de pe Bd. 2 Grăniceri. La un moment dat, flacăra spray-ul s-a extins la întreg dispozitivul,  provocându-i arsuri la mâini, motiv pentru care  l-a aruncat pe fereastra de la bucătărie, în parcarea dintre blocuri. Spray-ul  s-a rostogolit, ajungând sub autoturismul marca Opel Meriva, proprietatea  lui J. Vasile. Flacara dispozitivului a provocat distrugeri în partea din față a autoturismului, topindu-se bara din plastic, instalația electrică, precum și alte componente din zona motorului.

Incendiul a fost lichidat de către proprietarul autoturismului până la sosirea pompierilor la fața locului, nepropagându-se la alte autoturisme sau imobile.

În urma evenimentului, O. Adrian a suferit arsuri la nivelul mâinilor, deplasându-se la Spitalul   Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Vezi si

Foresta s-a desprins în fruntea clasamentului după victoria cu CSM Bacău. Șomuz s-a impus în derbyul de la Rădăuți

Foresta s-a desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, …