Tuesday , May 17 2022

Cristian Șologon este noul subprefect al Sucevei

Docial democratul îl înlocuiește pe liberalul Daniel Prorociuc. Ceremonia de învestire va avea loc azi, în format online.

 

Începând de vineri, 28 ianuarie, social-democratul sucevean Ioan Cristian Șologon va fi noul subprefect al Sucevei. În cursul zilei de joi, la ședința de Guvern, a fost adoptat un proiect de hotărâre în acest sens.

Practic, cum a fost anunțat de mai multă vreme ca fiind ceva stabilit la nivel de coaliție de guvernare PSD-PNL-UDMR, la nivelul județului Suceava funcția de prefect va rămâne a PNL, sens în care liberalii l-au susținut pe Alexandru Moldovan, iar funcțiile de subprefect vor reveni PSD-ului, sens în care partidul i-a susținut pe Cristian Șologon și pe Larisa Blanari.

În ceea ce îl privește pe primul dintre ei, la nivel de Guvern s-a decis ca să îl înlocuiască pe actualul subprefect Daniel Prorociuc (PNL). Celălalt subprefect liberal, Alexandru Salup mai rămâne pentru o perioadă în funcție.

Ceremonia de investire va avea loc în cursul zilei de vineri și, potrivit celor afirmate de Cristian Șologon, va fi în format online. (D.P.)

Vezi si

În județul Suceava s-a autorecenzat 37.7% din populația rezidentă estimată. Perioada de autorecenzare s-a prelungit până pe 27 mai

Comunele Bălăceana, Ciocănești, Breaza, Moldova Sulița, Ilișești, Zamostea și municipiul Câmpulung Moldovenesc dețin locurile fruntașe, …

One comment

  1. Poate mai schimbati ceva si pe la celelate institutii ITM, Mediu, Ape, etc ca e plin de pile, neamuri si cumetri pe la toti.