Sunday , December 4 2022

Crimă comisă la beție, la Adâncata

Un bărbat de 43 de ani l-a omorât în bătaie pe un vecin cu care a băut. Un alt individ, din Bursuceni, a fost și el reținut pentru tentativă de omor după ce și-a altoit un vecinarestat

La data de 30 noiembrie 2017, la ora 13.18, polițiștii din Ipotești au fost anunțați prin 112 despre faptul că Vasile U., de 61 de ani, din comuna Verești, a fost găsit bătut în locuința sa, din satul Bursuceni. La fața locului a fost găsit bărbatul, care prezenta leziuni la nivelul feței. Din verificări a reieșit faptul că în intervalul 29 – 30 noiembrie a.c., între victimă și Daniel Hulboacă, de 37 de ani, localnic, pe fondul consumului de alcool a și a unor conflicte anterioare, a izbucnit un scandal în urma căruia bărbatul de 61 de ani a fost lovit. Ca urmare a materialului probator administrat în cadrul dosarului penal, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Daniel Hulboacă sub aspectul comiterii „tentativei la infracțiunea de omor” și reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

La data de 2 decembrie 2017, la ora 19.30, poliția a fost anunțată prin 112 despre faptul că Ioan I., de 53 de ani, din comuna Adâncata, a decedat în locuința unui vecin. Din primele verificări a rezultat că persoana găsită moartă avea unele leziuni de violență și că în după – amiaza de 2 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, s-a deplasat la locuința lui Mihăiță Airinei, de 43 de ani, unde a consumat băuturi alcoolice, ulterior având un conflict cu acesta, fiind bătut. A fost informată unitatea de parchet competentă, în cauză dispunându-se reținerea bărbatului de 43 de ani și introducerea în arestul IPJ Suceava. (D.Z.)

 

 

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …