Saturday , December 10 2022

Copil de un an şi şase luni, mort după ce mama l-a tratat acasă cu Nurofen, fără a-l duce la medic

Mama spune că a găsit băieţelul în pătuţ, fără suflare, vineri dimineaţă. “A vomitat şi s-a simţit rău, dar i-am dat Nurofen şi chiar astăzi voiam să-l duc la medic”, a declarat femeia oamenilor legii

lumanare [800x600]

Un copil în vârstă de doar un an şi şase luni din comuna Panaci  a murit vineri, 20 noiembrie, în jurul orelor 07,00, după ce, în ciuda faptului că s-a simţit rău şi a vomat în repetate rânduri, mama l-a ţinut acasă şi l-a tratat cu Nurofen. Femeia a sunat la 112 şi a spus că băiatul ei nu mai respiră.
Echipajul de Ambulanţă sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic din păcate pentru copil, decât să constate decesul. La domiciliul părinţilor din comuna Panaci a ajuns şi un echipaj de Poliţie iar Cristina N. le-a povestit că fiul eu s-a simţit rău în ultimele zile, dar a considerat că-şi  va reveni dacă îi administrează câteva doze de Nurofen, fără a avea vreo prescripţie medicală în acest sens şi neconsiderând că este nevoie să-l vadă un medic. Nici în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, când starea micuţului s-a înrăutăţit şi dădea semne vizibile că nu poate respira, mama nu a considerat că trebuie să-l ducă la medic.
“A vomitat şi s-a simţit rău, nu putea respira, dar i-am dat Nurofen şi chiar astăzi vroiam să-l duc la medicul de familie”, a declarat femeia oamenilor legii, după ce în dimineaţă de vineri, 20 noiembrie, şi-a găsit copilul în pătuţ, fără viaţă.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz şi aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili exact cauzele decesului acestui copil în vârstă de doar un an şi şase luni. (Cristina RUSTI)

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …