Friday , October 22 2021

Centrul de vaccinare de la Shopping City se închide de la 1 octombrie. Se redeschide cel de la Colegiul „Ștefan cel Mare”

Centrul de vaccinare drive thru de la Shopping City se va închide de la 1 octombrie și se redeschide cel de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a precizat în cadrul conferinței de presă de miercuri, 22 septembrie, că a înaintat dimineață o solicitare în acest sens către Direcția de Sănătate Publică Suceava.

Primarul a mai declarat că în ultima săptămână doar 823 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost folosite în municipiul Suceava, sens în care Ion Lungu a făcut un nou apel la populație să se vaccineze. Totodată, edilul a cerut cetățenilor să respecte măsurile de protecție amintind de purtarea măștii în jurul școlilor, în piețe, târguri, stații de autobuz și în locurile aglomerate. (D.P.)

 

Vezi si

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere …