Friday , September 30 2022

Ce mărci auto RARE şi-au cumpărat românii anul trecut

jaguar

Jaguar și Lexus s-au aflat, în 2013, în topul mărcilor auto de lux preferate de către români, fiind înmatriculate 66 de unități noi, potrivit statisticii Direcției Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.
Astfel, Jaguar a încheiat anul trecut pe prima poziție în topul preferințelor românilor în materie de mărci rare nou înregistrate, cu 35 de unități, după ce, în prima parte din 2013, se clasase pe locul trei, cu 14 unități, potrivit Agerpres.
În intervalul ianuarie — decembrie 2013, un număr de 31 de exemplare noi marca Lexus au fost înmatriculate în România, ceea ce face ca producătorul nipon să fie poziționat pe locul secund în top.
Podiumul este încheiat de Lancia, cu 22 de unități, în timp ce următoarele locuri s-au clasat: MINI (20 unități), Subaru (11 unități) și Bentley, smart și Alfa Romeo (câte 10 exemplare).
Pe lista mărcilor rare achiziționate și înregistrate de români în 2013 se mai regăsesc: Maserati (9 unități), Infiniti și Ferrari (câte 6), Lada (5) și Alfa Romeo (3).

Vezi si

Un tânăr de 28 ani a ajuns în comă la spital, după ce și-a tăiat venele și s-a întins pe o bancă de lângă Primăria Șcheia 

Un tânăr în vârstă de 28 ani din satul Șcheia a ajuns în această după-amiază …