Thursday , December 7 2023

Casa de Pensii a primit o nouă tranșă de bilete de tratament

Casa Județeană de Pensii a primit a VI-a serie de bilete de tratament din acest an și este pentru prima dată, de la începutul anului, când au fost distribuite toate locurile, la seriile anterioare fiind de fiecare dată câte două-trei bilete nedistribuite. Chiar dacă numărul de locuri alocat județului nostru nu este mare, fiind câte 70 pentru o serie, pensionarii nu prea s-au îngrămădit până acum să plece în vacanță. Pentru această serie au fost depuse 1.435 de cereri iar cei 70 de pensionari suceveni care au primit bilete, trebuie să se prezinte în stațiune în perioada 22-25 mai, în funcție de fiecare destinație și hotel, în parte.

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament se pot prezenta la sediul Casei Județene de Pensii cu biletul de trimitere formular în regim special, de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate și cuponul de pensie aferent lunii mai 2023. “La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului sau, în cazuri excepționale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, susțin reprezentanții Casei Județene de Pensii Suceava. Până la sfârșitul anului, pensionarii suceveni vor mai beneficia de încă aproximativ zece serii în care se vor acorda aproape 700 de bilete de tratament balnear.

Cea mai mare căutare o au stațiunile Sovata, Felix și Mangalia, pentru aceste destinații fiind completate cele mai multe cereri. (C.R.)

Vezi si

Lungu: Perspectiva Sucevei este arderea deșeurilor la centrala de la Bioenergy

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a avut discuții cu acționariatul din Austria al societății Bioenergy …