Thursday , August 18 2022

Beat cui, un bărbat din Dumbrăveni s-a dus în toiul nopții în mașină să asculte muzică. A scăpat o țigară între scaune și mașina s-a făcut scrum

Sâmbătă dimineață, la orele 04.30, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea au fost sesizaţi telefonic de către o femeie din Dumbrăveni cu privire la faptul că autoturismul proprietatea familiei, parcat în curtea locuinței, a luat foc.

Incendiul se manifesta violent la autoturismul marca VW Touran, proprietatea lui G. Victor, soțul apelantei, care era parcat în curte. La fața locului au intervenit pompierii voluntari ai SVSU Dumbrăveni cu o autospecială cu apă și pompierii din cadrul ISU Suceava cu o autospecială cu apă care au lichidat incendiul.

În urma evenimentului s-a produs un prejudiciu de circa 20.000 lei reprezentând contravaloarea autoturismului marca Volkswagen, model Touran, care a ars în întregime.

Conform reprezentanților ISU Suceava, sursa probabilă de aprindere a fost jarul sau o scânteie provenită de la o țigară, fără pericol de propagare la  alte bunuri.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști,  s-a stabilit faptul că bărbatul, fiind în stare avansată de ebrietate, a stat în autoturism pentru a asculta muzică, soția și copiii fiind în locuință. La un moment dat, acesta a scăpat o țigară aprinsă în zona dintre scaunele din față moment în care a izbucnit incendiul. Acesta a încercat să stingă focul suferind astfel o arsură superficială la nivelul gambei drepte, dar a refuzat să primească îngrijiri medicale. (O.S.)

 

Vezi si

Ministrul Dezvoltării a semnat contractul de execuție pentru lucrările de consolidare ale ansamblului Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou de la Suceava

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila a semnat în cursul dimineții de joi contractul de execuție pentru lucrările …