Sunday , October 2 2022

Bărbat găsit mort în baie de soacra sa, la Horodnic de Jos. Depedent de alcool, el ar fi băut în ultima vreme câte 2 litri de votcă zilnic

Un bărbat de 51 de ani din Horodnic de Jos, a fost găsit de soacra sa vineri, 16 august, căzut în baie. Adrian A., de 51 ani, locuia în zona Călugărița împreună cu cele două fiice ale sale și socrii săi. Acesta era consumator de băuturi alcoolice, în ultimele două săptămâni consumând zilnic în jur de 2 litri de alcool (votcă), potrivit membrilor familiei.

Vineri, în jurul orei 03.00, soacra lui l-a auzit când a ieșit în curte, apoi la ora 08.00, când aceasta a observat că nu e în casă, a început să-l caute, găsindu-l căzut în baie, motiv pentru care a solicitat intervenția personalului medical la fața locului. Echipajul de pe Ambulanță sosit la fața locului l-a găsit în stop cardio-respirator, motiv pentru care a început efectuarea manevrelor de resuscitare, însă Adrian A. nu a răspuns acestor manevre, fiind astfel constatat decesul. În evidențele medicului de familie bărbatul era cunoscut cu hipertensiune, fiindu-i interzis consumul de băuturi alcoolice. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.  În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de „ucidere din culpă”. (O.S.)

 

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …