Monday , December 5 2022

Individ din Vama, arestat pentru că a violat o fată de 17 ani

Tânăra a fost violată la sfârșitul săptămânii trecute, într-o mașină, pe drumul forestier „Doabra” din satul Molid, comuna Vama.

Prim procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a anunțat că miercuri a fost arestat un individ din Vama care a violat o fată de 17 ani

Sâmbătă, 9 octombrie 2021, la ora 21.30, F.G.S., din comuna Vama, prin constrângere, a întreținut relații sexuale prin contact vaginal cu o minoră în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, fapta petrecându-se pe drumul forestier „Doabra” din satul Molid, comuna Vama,  într-un autoturism.

 În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii   infracţiunii de „viol”, iar față de de inculpat s-a luat imediat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În urma propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, instanţa de judecată a dispus prin Încheierea din data de 13.10.2021 arestarea preventivă a inculpatului F.G.S. pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 13.10.2021 şi până la data de 11.11.2021, pentru săvârşirea infracţiunii de „viol” .

Precizăm faptul că până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare, inculpatul de bucură de prezumţia de nevinovăţie .

Vezi si

Călăreț rănit de un șofer băut, pe DN 18, la Ciocănești

Sâmbătă seara, la ora 17.32, un bărbat de 36 ani, din comuna Ciocănești, în timp …