Saturday , December 3 2022

Bărbat de 53 de ani din Gura Solcii, reținut după ce, beat și fără permis a doborât un stâlp cu o mașină

Marți dimineață, la ora 07.16, polițiștii au fost anunțați că satul Gura – Solcii din comuna Grănicești un stâlp din beton de la rețeaua electrică a fost rupt de către un autoturism. Polițiștii deplasați la fața locului au aflat că luni seara, în jurul orei 21.30, C. Florin, de 53 ani, localnic, fără a poseda permis de conducere auto valabil pentru nicio categorie și după ce a consumat băuturi alcoolice la barurile din centrul localității, a condus un autoturism Audi A 4, proprietate personală, pe drumul comunal din satul Gura – Solcii, în direcția centrul satului spre domiciliu, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de joasă tensiune, amplasat pe partea dreaptă a drumului, pe care l-a doborât la sol.

politia, masina noua Obiectiv

Autoturismul a fost găsit în curtea lui C. Florin, prezentând avarii în partea din față și întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au verificat în bazele de date, confirmându-se faptul că bărbatul nu figurează în evidențe ca fiind posesor de permis de conducere auto.

C. Florin a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de  „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …