Saturday , February 4 2023

Băiat de 14 ani, lovit de trenul Câmpulung-Suceava în timp ce traversa calea ferată cu bicicleta

Un copil de 14 ani din Câmpulung Moldovenesc, care trecea cu bicicleta calea ferată, a fost accidentat de tren miercuri, 13 noiembrie.

Astfel, în jurul orei 15.15, Valentin L., de 14 ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe str. Islazului din Câmpulung Moldovenesc, ajuns la pasajul de trecere de la calea ferată nu a ­res­pectat semnificația indicatoarelor rutiere STOP  și CRUCEA SF. ANDREI, continuându-și deplasarea, moment în care trenul Regio 5722 Câmpulung Moldovenesc – Suceava l-a surprins și accidentat.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. Mecanicul trenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. (O.S.)

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …