Tuesday , December 6 2022

Aventurile la săniuş ale unui băiat de opt ani din Mitocu Dragomirnei puteau să-i coste scump pe părinţii săi

Copilul a ajuns la UPU cu fractură la braţul drept u el a povestit medicilor că a fost bătut de părinţi. Mama sa l-a contrazis, declarând că băiatul său a fost bătut la şcoală. Poliţiştii au constatat că băiatul a avut un accindent la săniuş 

copil-spital-530x319

Un băiat în vârstă de opt ani din Mitocu Dragomirnei a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava în după-amiaza de vineri, 28 noiembrie, însoţit de bunica sa şi acuzând dureri îngrozitoare la braţul drept. Micul pacient a fost diagnosticat de către medicii urgentişti cu o contuzie la antebraţul drept prin agresiune şi a fost internat la secţia de Chirurgie Infantilă a spitalului sucevean. Copilul le-a povestit medicilor că a fost bătut acasă de către părinţi, doar că a doua zi mama sa a venit la spital şi a susţinut în faţa personalului medical că băiatul său a fost bătut la şcoală. “Nu ştim exact ce s-a întâmplat şi tocmai din acest motiv am sesizat Poliţia. Pacientul a trecut cu bine peste o intervenţie chirurgicală şi este în continuare internat la Chirurgie Infantilă”, am aflat de la doctorul Tiberius Brădăţan, director medical în cadrul spitalului sucevean.
Ca urmare a sesizării venite din partea Spitalului Judeţean Suceava, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanţele în care R.D. din Mitocu Dragomirnei a ajuns la spital cu o fractură la braţul drept. Se pare că băiatul a plecat la săniuş cu nişte prieteni, fără ştirea părinţilor, unde a fost victima unui incident, răsturnându-se cu tot cu sanie. De frica repercursiunilor, i s-a părut mai simplu să-şi acuze pătinţii de rele tratamente, sperând că astfel adulţii nu vor afla unde a fost el plecat şi nebănuind probabil care este gravitatea acuzelor sale. După ce va fi externat din spital va avea de dat socoteală în faţa părinţilor pentru minciunile care puteau să-i coste scump pe cei doi. (Cristina RUSTI)

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …