Tuesday , December 6 2022

Autoturism intrat in coliziune cu o caruta din cauza echipamentului de semnalizare necorespunzator

Luni noapte în jurul orei 01.00, pe DN2, pe raza localita]ii P\tr\u]i, un [ofer a a acro[at din spate un atelajul hipo, condus de Laurenţiu P. de 21 ani din comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani. În urma impactului atât autoturismul cât şi atelajul hipo, au fost proiectate în şanţul din partea dreapta a direcţiei lor de deplasare, rezultând vătămarea corporală uşoară a lui Gheorghe P. de 68 ani din municipiul Suceava, pasager în căruţă. Alexandru C. de 28 ani din oraşul Siret, conducătorul autoturismului a declarat faptul că a fost orbit de farurile unui autoturism care circula din sens opus, dar şi că atelajul nu era semnalizat corespunzător.
Atelajul hipo avea aplicat în partea din spate o plăcuţă confecţionată din metal pe care era aplicată folie reflectorizantă. Atât conducătorul auto cât şi căruţaşul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (Cezar P|UN)

Vezi si

Tu creezi magia Crăciunului: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Suceava

Luna decembrie este una dintre cele mai frumoase și mai așteptate luni din an. Este …