Saturday , December 10 2022

Amenzi în valoare de peste 65.000 de lei, date de poliţiştii rutieri într-o singură zi

politia rutiera

Aceştia au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare. Poliţiştii au dat 226 de amenzi în valoare de 65.479 de lei şi au reţinut 14 permise
Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu, în data de 7 martie 2015, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN 2 şi DN 17. Astfel, au fost date 226 de amenzi în valoare totală de 65.479 de lei, din care 141 pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost reţinute 14 permise de conducere, din care opt pentru depăşirea vitezei, cinci pentru depăşiri neregulamentare şi unul pentru alte cauze, iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase.
Un bărbat de 45 de ani, din Republica Moldova, a condus maşina pe DN2, cu o viteză de 117 km/h prin localitate. Acesta a fost amendat şi i-a fost reţinut permisul de conducere.
Un bărbat de 37 de ani, a condus autoturismul pe DN 2, cu o viteză de 109 km/h prin localitatea Buneşti. El a fost sancţionat contravenţional şi i s-a suspendat permisul de conducere.
Un bărbat de 44 de ani, din comuna Vama, a condus maşina cu viteza de 103 km/h pe DN 17, în localitatea Pojorâta, pe un sector de drum unde viteza este limitată la 40 km/h. El a fost amendat şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării. (C.Z.)

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …