Monday , May 20 2024

Amenzi în valoare de 280.875 de lei aplicate de polițiștii rutieri șoferilor vitezomani, bețivi sau indisciplinați

În perioada 11 – 12 iunie 2022, Serviciul Rutier împreună cu formațiunile rutiere din cadrul I.P.J. Suceava au organizat și executat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 235 sancțiuni contravenționale în valoare de 174.720 lei. În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 38 permise de conducere, au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier și au retras 8 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în perioada 10-13 iunie 2022, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat acțiuni tematice pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care au fost efectuate 525 testări cu aparatul etilotest și aplicate 156 sancțiuni contravenționale în valoare de 64.740 lei. În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 18 permise de conducere, au retras 11 certificate de înmatriculare și au constatat 14 infracțiuni la regimul rutier.

În ziua de 10 iunie 2022, Serviciul Rutier împreună cu subunitățile din teritoriu au organizat și executat acțiuni pentru prevenirea si combaterea neacordării priorității de trecere pietonilor, a traversării neregulamentare a pietonilor precum și verificării respectării normelor privind circulația pe drumurile publice a conducătorilor de biciclete, mopede și atelaje hipo, ocazie cu care au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale în valoare de 41.415 lei.

De asemenea polițiștii au reținut în vederea suspendării 13 permise de conducere, au retras 9 certificate de înmatriculare și au constatat 1 infracțiune la regimul rutier.

Vezi si

Patru medalii de aur pt USV, la International Innovation Summit E-NNOVATE, în Polonia

În perioada 16-18 mai a.c., Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava a participat la cea …