Monday , September 26 2022

Alexandru Băișanu a demisionat din PNL

Deputat Al. St. Baisanu [800x600]


Deputatul sucevean Stefan Alexandru Băișanu a declarat, ieri, într-o conferință de presă că și-a dat demisia din Partidul Național Liberal. De asemenea, el  a menționat că va candida pentru funcția de primar al municipiului Suceava, neprecizând dacă va face acest demers ca politician independent, ori va reprezenta o anumită formațiune politică.
Stefan Alexandru Băișanu a fost ales deputat pe listele USL partea liberală, în anul 2012. După spargerea acestei uniuni, a rămas în cadrul PNL, dorind să candideze pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. A fost în competiție cu Ioan Bălan, colegul său de cameră parlamentară  pentru a fi desemnat candidat liberal la fotoliul de edil șef al Sucevei. In cele din urmă, a fost desemnat candidat liberal pentru această funcție primarul în exercițiu, Ion Lungu.
Stefan Alexandru Băișanu a mai candidat la Primăria Suceava începând cu anul 2004. Atunci a fost candidat din partea Partidului Umanist Român, cum se denumea atunci Partidul Conservator al lui  Dan Voiculescu, persoană aflată acum în penitenciar.
In 2008, Stefan Alexandru Băișanu a candidat din nou la Primăria Suceava ca exponent al alianței PSD- PC, fără succes. O nouă încercare a policiticanului sucevean de a ajunge în fruntea executivului municipal sucevean s-a produs în 2012, când a candidat din partea USL, fiind învins, din nou, de primarul în funcție Ion Lungu. (N.R)

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …