Saturday , July 31 2021

Adresa exacta a primului si singurului metru de autostradă din Moldova care va fi inaugurat maine, la ora 15. Imnul oficial al manifestului “România vrea autostrăzi”

Stefan Mandachi va inaugura oficial maine, 15 martie, la ora 15, primul şi singurul metru de autostradă din Moldova . Evenimentul va avea loc la borna kilometrului 8, între Suceava şi Cumpărătura. Pentru toti cei care vor sa participe la inaugurare, iata locatia exacta a primului metru de autostrada:

De asemenea, in dimineata zilei de joi, 14 martie, a fost lansat IMNUL OFICIAL al manifestului “România vrea autostrăzi”:

Omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi a construit, simbolic, primul metru de autostrada din Moldova, în semn de protest față de lipsa autostrăzilor în regiune. Indemnul sau ca toți cei care susțin construirea de autostrăzi în România să înceteze activitatea timp de 15 minute, vineri, 15 martie, la ora 15:00, a avut un asemenea succes incat sute de oameni de afaceri si firme au declarat ca vor protesta vineri. In ultimele zile au anuntat ca se vor alatura actiunii si multi primari din tara, de toate culorile politice, si chiar cateva institutii publice.

Vezi si

26 de cazuri active de COVID în judeţ, 9 pacienţi cu forme medii internaţi

Vineri, 30 iulie, în județul Suceava sunt 26 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție …

2 comments

  1. Intre Bunesti si Cumparatura exista 2 locuri pe care le consider a fi foarte periculoase.
    In ambele situatii, exact in varf de panta si exact in curba, dispare cate o banda de pe fiecare sens de mers.
    Deci din 4 benzi, raman 2,
    Au murit oameni acolo, infrastructura terenului permite macar continuarea unei benzi pe unul dintre sensuri pentru cateva sute sau zeci de metri, ca sa nu dispara simultan 2 benzi, dar acest lucru nu intereseaza pe nimeni, dupa cum vedeti

  2. Sunt din jud Suceava si lucrez in Iasi.De 20 de ani circul pe aceste drumuri, am vazut zeci sau chiar sute de accidente din cauza starii lor. Va sustin din suflet si felicitari domnului Mandachi.Intr-adevar, o idee de milioane! Vali Poenari