Sunday , March 3 2024

Accident mortal la iesirea din municipiul Suceava

La num\rul de urgen]\ 112, a fost anun]at s=mb\t\ diminea]\, un accident rutier produs pe dumul na]ional 17, la ie[ire din municipiul Suceava spre Stroie[ti, intersec]ia cu localitatea Florinta.
Echipaje SMURD sosite la fa]\ locului, cu autospeciale pentru decarcerare [i ambulan]\, au constatat c\ un autoturism marca Opel Astra a lovit un cap de pod [i au trecut la manevrele specifice de descarcerare ale victimei, concomitent cu luarea m\surilor de siguran]\ caracteristice `n cazul accidentelor rutiere. Din cercet\rile efectuate, a reie[it faptul c\ [oferul nu a adaptat viteza la condi]iile de drum, pierz=nd controlul asupra direc]iei, ie[ind `n afara p\r]ii carosabile, lovind frontal un cap\t de pode] aflat pe partea dreapt\ a drumului. Din p\cate, [oferul Ionel D., `n v=rst\ de 51 ani, nu putut fi salvat, el deced=nd prin politraumatism `n urma accidentului. Poli]i[tii au demarat `n acest caz, o anchet\ pentru a stabili cauzele producerii accidentului. (O.S.)

Vezi si

Flutur: Dorim să extindem, gradual, programul PNL «Masă sănătoasă» la toți copiii din România. Investiții de peste 100 de milioane de euro în modernizarea școlilor sucevene

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, duminică, 3 martie 2024, că  programul „Masă …