Tuesday , July 23 2024

Accident cu o cisterna in flacari si un om carbonizat, la Vadu Moldovei (VIDEO)

o autocistern\, cel mai probabil din Ucraina, a intrat într-un transformator electric accidentul, produs pe DN2, între Ro[iori [i Vadu Moldovei, a dus la blocarea circula]iei pe drumul european timp de mai multe ore cisterna con]inea substan]e combustibile care au luat foc în urma impactului cu transformatorul electric mai multe localit\]i din zona au r\mas f\ra curent
Un grav accident de circula]ie s-a produs asear\, în jurul orei 20.45, pe drumul european E85 – DN2, pe raza satul Ro[iori, comuna For\[ti, la intrarea în Vadu Moldovei. O cisterna înc\rcata cu substan]e combustibile s-a r\sturnat [i a luat foc, iar [oferul autotractorului care transporta cisterna a murit carbonizat. Potrivit declara]iei adjunctului [efului Inspectoratului de Poli]ie a jude]ului Suceava, comisar [ef Ioan Crap, autocisterna condusa se pare de un [ofer ucrainean, la curba de pe DN2 între cele doua localit\]i a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, a p\r\sit partea carosabila [i a intrat într-un transformator electric. În urma impactului s-a produs un incendiu. A luat foc combustibilul din cisterna iar [oferul r\mas blocat în cabina autotractorului a fost practic carbonizat. La fa]a locului s-au deplasat pompierii de la Suceava [i F\lticeni, fiind organizata o comanda operativa coordonata de [eful ISU Suceava colonelul Ioan Burlui. Lupta cu fl\c\rile ce se în\l]au la mai mult de 20 de metri a durat mai mult de doua ore iar în acest interval s-a decis întreruperea func]ion\rii liniei de medie tensiune care alimenteaza mai multe localit\]i din zon\.

IPJ Suceava a luat m\sura devierii traficului de pe DN2 pentru cei care sa doreau sa plece spre sudul ]\rii, pe DN15C – Boroaia – Târgu Neam], iar pentru cei care doreau sa vina înspre Suceava s-a luat leg\tura cu poli]ia din Pa[cani pentru ca traficul sa fie deviat din comuna Criste[ti spre Pa[cani urmând a se reveni spre Suceava imediat ce Inspectoratul pentru situa]ii de urgen]a jude]ean va comunica faptul ca pericolul a fost îndep\rtat. La ora închiderii edi]iei poli]i[tii înca nu reu[isera sa identifice ma[ina care a produs accidentul, locul de unde venea [i loca]ia de destina]ie.
Timp de mai bine de doua ore mai multe localit\]i din zona au r\mas f\ra curent electric. Este vorba despre Vadu Moldovei, P\ltinoasa, Berchi[e[ti, Dr\goie[ti, M\z\n\e[ti, Cornu Luncii, M\lini, Slatina, cu toate satele aferente. Reprezentan]ii Eon au transmis ca vor face în zilele urm\toare o anchet\, împreuna cu inspectorii ITM [i vor remedia în cel mai scurt timp defec]iunile de pe re]eaua de furnizare a energiei electrice cauzate de accidentul de asear\. (Neculai RO{CA)

Vezi si

LUME, LUME… HAI LA TÂRG! Peste 100 de meșteri populari vor fi prezenți în weekend la Muzeul Satului Bucovinean 

Muzeul Național al Bucovinei organizează și în acest an manifestarea de tradiție LUME, LUME… HAI …

No comments

  1. poate si transformatoarele astea sunt prea aproape de strada..familia soferului ar trebui sa dea in judecata autoritatile. romane..renel-ul ..si pe cine a aprobat instalarea transformatorului aproape de o sosea in curba.